Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ünlü Analiste Göre Ethereum Büyük Yükseliş Hazırlığında

Ünlü kripto para analisti Mohit Sorout, Ethereum (ETH) fiyatındaki düşük volatilitenin yaklaşan ani yükselişin habercisi olduğunu belirtti.

Mohit Sorout yakın tarihli bir sosyal medya gönderisinde Ethereum’un gelecek fiyat hareketine dair tahminde bulundu. Özellikle Ethereum fiyatının son günlerdeki yatay seyrine işaret eden analist, bu durumun bir güç toplama aşaması olabileceğini ve ardından ani bir yükselişin yaşanabileceğini öne sürdü.

Gönderisinde, 2 Ocak tarihinde paylaştığı bir grafiği alıntılayan Sorout, geçmiş dönemlerde volatilitenin bu denli düşmesinin ardından genellikle yukarı yönlü ani bir hareketin geldiğini işaret etti. Ethereum’da gerek ocak ayının ilk haftasında gerekse önceki düşük volatil dönemlerde, piyasa şartlarına paralel olarak güçlü yükselişler gözlemlenmişti.

Bununla birlikte Ethereum’da yaşanacak bir yükselişin beraberinde altcoin piyasasını da olumlu etkileyeceğini dile getiren Sorout, yakın zaman önce Bitcoin (BTC) özelinde boğa sinyalinin geldiğini de iddia etmişti.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %0,7 yükselen ETH, haberin kaleme alındığı esnada 1.707 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!