Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin İçin Tarihte 3 Kez Doğru Çalışan İndikatörden Yeni Boğa Sinyali Geldi!

Bitcoin (BTC) tarihindeki dört büyük boğa rallisinden üçünü tahmin eden indikatöre göre dördüncü kez boğa rallisine hazırlanıyor.

Ünlü kripto para analisti Mohit Sorout, son 3 boğa rallisini başarıyla yakalayan DCA göstergesinin 15 Şubat tarihi itibariyle verilere göre dördüncü boğa sinyalini verdiğini dile getirdi. Geçmişte 2015, 2019 ve 2020 yıllarında sırasıyla %7.400, %160 ve %640 yükselişten önce sinyal veren DCA, referans değerlerinin üzerine çıktı.

Sorout, indikatörün geçmiş başarılarına dikkat çekerken gönderiyi alıntılayan DTAP Capital’in kurucusu Dan Tapiero ise DCA sinyalinin oldukça nadir ve devasa bir alım sinyali olduğunu iddia etti.

Bazı uzmanlar, teknik analiz indikatörlerinin her zaman doğru sinyaller veremeyeceğini hatırlatırken makroekonomik göstergelerin de yükselişe işaret ediyor olmasının Bitcoin açısından pozitif bir durum olduğunu vurguluyor.

Temel göstergeler tarafında ABD Merkez Bankası’nın (FED) faiz artırımlarında yumuşamaya gitmesi ve ABD’li regülatörlerin stablecoinler üzerinde artan düzenleyici baskısının kripto para ekosistemindeki fonların Bitcoin’e transfer olma ihtimali Bitcoin’de boğa rallisine işaret eden en önemli göstergeler arasında yer aldı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!