Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

MetaMask’ten Banka Kartı Desteği: 18 Kripto Parayı İçeren Yeni Entegrasyon

Blokzinciri odaklı teknoloji firması ConsenSys ile önde gelen kripto ödeme şirketi Mercuryo, MetaMask kullanıcılarının banka havalesi ve Google Pay gibi yöntemler ile kripto para alabilmesi için bir araya geldi.

Geliştirici ConsenSys tarafından yakın tarihte paylaşılan bir blog gönderisinde, kripto para kullanıcıları için önem arz eden bir ortaklık duyuruldu. ConsenSys ve Mercuryo şirketlerinin MetaMask için bir araya gelmesini kapsayan ortaklık kullanıcıların banka havalesi, Apple Pay ve Google Pay gibi yöntemlerle kripto para almasını sağlayacak. Söz konusu anlaşma 699 Euro‘ya kadar olan işlemleri destekleyecek.

Kullanıcıların ana akım borsalara maruz kalmadan ve kimlik doğrulaması gerektirmeden hızlı bir şekilde kripto almasına olanak sağlayan bu altyapı 19 farklı itibari para birimi ve 18 farklı kripto parayı içeriyor. Söz konusu itibari para birimleri arasında Dolar ve Euro‘nun yanı sıra Türk Lirası da yer alıyor.

Bu entegrasyon sayesinde özellikle kripto para teknolojileri konusunda pek bir deneyimi olmayan kullanıcılar bile tek bir havale işlemi ile Ethereum (ETH), Tether (USDT), Binance Coin (BNB) ve Avalanche (AVAX) gibi kripto paraları MetasMask üzerinden hızlıca satın alabilecekler.

MetaMask Ürün Müdürü Lorenzo Santos gelişme hakkında yaptığı açıklamasında ekosistemin kolay bir şekilde keşfedilmesi noktasında bu tür iş birliklerinin önemli olduğunu vurguladı:

Mercuryo ile entegrasyonumuz, karmaşık kimlik doğrulaması olmadan 699 Euro’ya kadar olan dijital varlık edinme sürecini kolaylaştırmaya yardımcı oluyor. Bu sayede kullanıcılarımız NFT pazarları, oyna ve kazan oyunları, merkeziyetsiz otonom organizasyonlar (DAO’lar), merkeziyetsiz finans (DeFi) uygulamaları ve metaverse dünyaları dahil olmak üzere Web3 ekosistemini sorunsuz bir şekilde keşfedebiliyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!