Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

İki Haftada Üçe Katladı: PancakeSwap Neden Yükseliyor?

PancakeSwap (CAKE) fiyatı, iki haftada yüzde 256 oranında yükselerek rekor kırdı. 17 Şubat’ta 8,48 dolara çıkarak ATH gören CAKE fiyatı neden yükseliyor?

Binance Smart Chain (BSN) tabanlı PancakeSwap, haftalık bazda yüzde 46 oranında yükselerek tüm zamanların en yüksek seviyesine çıkmayı başardı. İşte CAKE fiyatını yükselten gelişmeler.

PancakeSwap (CAKE) gelişmeleri

  • En büyük ikinci merkeziyetsiz borsa oldu: PancakeSwap, yükselen işlem hacmiyle UniSwap’ten sonraki en büyük DEX oldu. Borsanın 24 saatlik hacmi 600 milyon doları aştı.
  • Düşük işlem ücretleri için PancakeSwap: DeFi protokolü Mirror Protocol, ethereum’daki yüksek gas ücretlerinden yakınanlar için PancakeSwap üzerinden işlem yapılabileceğini duyurdu.
  • ALEPH token geldi: ALEPH token, Binance Smart Chain ile entegrasyon sağladı. Bu entegrasyonla birlikte ALEPH, BSN ve PancakeSwap üzerinde likidite havuzu kurdu. 
  • Staking Rewards PancakeSwap’i listeledi: PancakeSwap, staking platformu Staking Rewards’ta listelenmeye başladı
  • PancakeSwap, BSN’de en çok kullanılan DeFi protokolü oldu: DappRadar, PancakeSwap’in BSN üzerinde en çok kullanılan DeFi protokolü olduğunu açıkladı. PancakeSwap’in kullanıcı sayısı bir haftada %36 arttı.
  • COMP stake edilebilecek: Kullanıcılar, PancakeSwap’te bulunan Syrup havuzunda COMP stake ederek CAKE kazanabilecek.
  • CAKE, Cream Finance’e eklendi: PancakeSwap ve Venus Protocol, Cream Finance protokolüyle entegrasyon sağladı. Kullanıcılar, CAKE ile kaldıraçlı işlem ve short yapabilecek. 

CAKE fiyatı

24 saat içinde 170 milyon dolarlık işlem hacmi gören CAKE, 948 milyon dolarlık piyasa değerine sahip. CAKE’in toplam arzı sınırsız olurken dolaşımdaki arzı 112 milyonun üzerinde. CAKE, 8 doların üzerinde fiyatlanıyor.

pancakeswap-cake
Kaynak
Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!