Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

İnci Sözlük Kurucusu Serkan İnci, Bitcoin Tahmini Hakkında Konuştu – Sadece Sessizce Bekliyorum!

Kripto para piyasası özellikle Bitcoin Cash hard fork’unun öncesindeki ve sonrasındaki olaylar yüzünden, ciddi bir düşüşün pençesine düştü. Geçtiğimiz hafta piyasadan silinen 28 milyar dolarlık hacmin üzerine, yeni haftanın ilk günü de pek güzel bir başlangıç sinyali vermedi. XRP ile başlayan hafif yükseliş dalgası, 19 Kasım tarihi itibariyle yerini tekrardan kan gölüne bıraktı.

Basın saatine göre piyasa hacmi açısından top 10 arasında yer alan kripto para birimlerinden Tether hariç hepsi, %5 ve üzeri düşüş yaşamakta ki Cardano, Ethereum, Stellar, EOS, Litecoin ve Monero‘nun kayıpları %10’un bile üzerinde. Bitcoin ise basın saatine göre %6.26’lık düşüş ile 5.247 dolardan işlem görüyor ve 2 saat içerisinde yaklaşık 100 dolarlık değer kaybı yaşadı.

İnci Sözlük kurucu ortaklarından Serkan İnci ise, kendi Twitter hesabından geçtiğimiz 30 Mart tarihinde yaptığı bir tahmini retweet’leyerek, ‘ben demiştim’ mesajı verdi.

Yaptığı tahmin sonrası ağır eleştirilere ve hakaretlere uğradığını belirten İnci, 4.000 dolarlık tahmini için ”sessizce beklediğini” açıkladı.

Bitcoin ve kripto para birimleri ile ilgilendiği bilinen İnci, geçtiğimiz 2017 yılının Kasım ayında bir ilke imza atmış ve editörünün yeni doğan bebeğine Bitcoin takmıştı. Ortağı İsmail Alpen ile editörlerinin yeni doğan bebeğine 0.25 BTC takan İnci, o tarihlerde ciddi bir ilgi toplamıştı ve söz konusu tweet ciddi bir beğeni almıştı. .

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment