Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

İngiltere Eski Başbakanı Theresa May Gibi, Onun Kripto Parası da Silinip Gidiyor

Dünya siyaset gündemi son dönemde İngiltere’de yaşanan gelişmelere odaklanmış durumda. Ülkenin bir süre başbakanlığını yapan Theresa May’in ayrılmasının ardından, Muhafazakar Parti’nin yeni lideri, son Osmanlı hükümetinde Dahiliye Nazırı olarak görev yapan Ali Kemal’in torunu olan Stanley Johnson’un öz oğlu Boris Johnson oldu.

Bu beklenen gelişmenin tam olarak resmiyete dökülmesinin ardından, İngiltere’nin bir önceki başbakanı Theresa May ise, Downing St’deki ofisine veda etti.

May’in başbakanlığa ilk geldiği süreçte -ki bu yaklaşık bir yıl kadar öncesine tekabül ediyor- onun adına bir de kripto para çıkarılmıştı.

Theresa May’in David Cameron’dan devraldığı başbakanlık görevi sonrasında onun adına çıkartılan Theresa May Coin, kazımı yapılabilecek bir kripto para olarak ortaya çıkmış ve o dönem bazıları tarafından ciddi şekilde potansiyelli bir kripto para olarak gösterilmişti.

Ancak gelinen noktada, aynı May’in başbakanlığı gibi, bu kripto paranın da sonu gelmiş durumda gibi.

Geçen yılın Ocak ayında market hacmi olarak rekor kıran ve 475 bin dolar seviyesini geçen koin, şu an için ise sadece 19 bin dolarlık toplam hacme sahip. Rekoru olan 0.0171 dolardan yüzde 98,91’lik dev bir düşüş yaşayan MAY adlı kripto para, şu an için sadece 0.000187 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment