Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

OKEx Kripto Para Borsasında 4.5 Milyon Dolarlık ‘Bağış’

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından birisi olan OKEx, 23 Temmuz tarihinde yaptığı bir duyuru ile önümüzdeki günlerde gerçekleşmesi gereken Warren Buffett yemeğine ithafen 4.5 milyon dolarlık bir bağışta bulunduğunu açıkladı.

Malta merkezli kripto para borsası söz konusu 4.5 milyon dolarlık bağışı kendi ”perpetual swap” piyasası sigorta fonuna yaptı. Miktarın 4.5 milyon dolar olması ise Justin Sun’ın bu öğle yemeği için yaptığı bağışla aynı miktara denk gelmesinden kaynaklanmakta.

OKEx işlem sorumlusu Andy Cheung konu hakkında yaptığı yorumda bu yemeğin Bitcoin’in, blockchain’in ve dijital varlıkların Wall Street bünyesindeki geleneksel finans liderlerine savunulması için önemli bir fırsat olduğunu vurguladı.

”Blockchain gelişimini kendi yolumuzla desteklemek istedik ve daha da önemlisi müşterilerimizi her şeyin önüne koyuyoruz. Tam olarak bu sebepten kaynaklarımızı müşterilerimizin direkt olarak yararlanabileceği şekilde kullanmak istedik.’

Söz konusu bağışın sigorta fonuna 24 Temmuz tarihinde aktarılması bekleniyor ve bu bağış ile birlikte sigortanın bütçesinin iki katına çıkacağı tahmin edilmekte. Ancak sabah saatlerinde gelen bu haberden sadece birkaç dakika sonra Justin Sun’ın büyük yemeği sağlık sorunları nedeniyle ertelediği haberi gündeme düştü. Yemeğin ne zaman yapılacağı ise şu an bilinmezliğini koruyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment