Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

TD Ameritrade CEO’su. ‘Bitcoin’e Olan İlgi Yine Artışa Geçti’

Kripto para birimleri Bitcoin’in (BTC) yeniden yükselişe geçmesi ile ana akım medyanın da dikkatini çekmeyi başardı ve şu sıralar birçok geleneksel finans uzmanı ile yatırımcısı da gözünü bu sektöre çevirdi.

ABD’nin en büyük brokerage firmalarından olan TD Ameritrade‘in CEO’sunun da Bitcoin (BTC) hakkında yeni açıklamalarda bulunması bunun en büyük kanıtlarından birisi. CEO Tim Hockey, TheStreet ile yaptığı bir röportajda müşterilerin kripto paralara olan ilgisinin arttığını ve kripto para alım satımı yapmaya yönelik taleplerin de yükselişe geçtiğini vurguladı.

Hockey’in açıklamalarına göre ABD’li regülatörlerin aksine vatandaşlar kripto para birimlerinden korkmuyorlar ve mevcut finansal sistem içerisinde yatırım yapacak kazançlı ve farklı varlıklar arıyorlar. Özellikle Libra ve Bitcoin odaklı tartışmalara dikkat çeken CEO, dikkatin son günlerdeki gelişmeler ile yeniden buraya çekildiğini dile getirdi.

Sosyal medya devi Facebook yakın tarihte kendi kripto para birimi Libra’yı tanıtmış ve büyük bir tartışmanın fitilini ateşlemişti. Bunun yanı sıra Bitcoin’in yeniden 14.000 doları ziyaret etmesi de birçok kişide FOMO’yu tetikledi. Bitcoin ise sürpriz bir düşüş ile bugün oldukça önemli bir destek noktası olan 10.000 doların altına kadar geriledi.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment