Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

İngiltere Polisi Açık Arttırma İle Bitcoin Satacak!

Yeni yayınlanan bir bildiriye göre, Wilsons Auction House 25 Eylül günü 24 saatlik bir çevrimiçi açık artırma seansı düzenleyecek bu seansı diğerlerinden özel kılan en büyük faktör, içerisinde lider kripto para birimi Bitcoin‘in satılacak olması.

Yapılan açıklamaya göre satılacak olan kripto paraların arasında Bitcoin’den başkaları da bulunuyor. Polis toplamda 500.000 Pound değerinde kripto parayı açık arttırma ile satmayı planlasa da, açık arttırmanın gidişatına göre bu miktar azalabilir veya artabilir.

Açık arttırmada satılacak olan kripto paraların çoğunluğunu Bitcoin oluştursa da, küçük miktarlarda Zcash, Stratis, Civic, OmiseGo, Ethereum ve Bitcoin SV de satışa çıkartılacak. Toplamda 15 paket BTC satılacak ve her bir paketin içerisinde 0,25 ile 2 BTC arasında değişen miktarlar bulunduğu vurgulandı. Satış ise hem çevrimiçi olarak hem de kişisel olarak yapılabilecek ve 26 Eylül Türkiye Saati ile 20.00’de sonuçlandırılacak.

Wilsons Auctions House yöneticilerinden Aidan Larkin yaptığı açıklamada İngiltere polis kuvvetlerinin komutu altında ilk açık arttırma ile Bitcoin satışı yapacaklarından dolayı memnun olduklarını dile getirdi.

Tim Draper ve Bitcoin Hikayesi

Şu an için dünyanın en zengin Bitcoin yatırımcılarından birisi olan Tim Draper de zamanında ABD hükümeti tarafından yapılan açık arttırmada satılan bütün BTC’leri alarak büyük bir gündem haline gelmişti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment