Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

İngiltere’nin En Eski Kripto Para Borsası, Çalışanlarının Yarısını ”Bırakmak” Zorunda Kaldı

Şu sıralar Bitcoin borsaları için çok enteresan olaylar yaşanmakta. Bir çok tüketici ve kurumsal trader oldukça volatil kripto para birimlerine bir yerden erişim sağlamak istiyor. İngiltere’nin en eski kripto para borsası olan Coinfloor ise, çok daha zorlu zamanlardan geçmekte. Platform finansal olarak sağlıklı kalabilmek için ciddi oranda elemanının gidişine göz yummak zorunda kaldı.

Coinfloor’un Başı Belada

Coinfloor’un başı dertte olsa da, olayın sebebi tam olarak bilinmiyor. İngiltere’nin en eski borsası olan platform, kullanıcıları tarafından sağlam bir üne ve güvenilirliğe sahip. Sundukları hizmet bu tarihe kadar hiçbir önemli sıkıntı veya duraksama yaşamadı. Ancak ne yazık ki, elde ettikleri kazanç firmanın bir kaç yıl boyunca yaptığı kadar geniş çaplı çalışmasını karşılayamamakta. Kripto para borsası için elemanlarının bir kısmının gidişine izin vermek, alınacak en mantıklı kararlar arasında yer alıyor. İflas etmemek adına.

Coinfloor bu tarihe kadar 30’un üzerinde çalışana sahipti ve bunların yarısı önümüzdeki aylarda firmaya veda edecek. Şirketler büyürken genellikle büyüme boyunca zor kararlar vermek zorunda kalabilirler. Mevcut piyasa şartları da Bitcoin veya diğer kripto para borsaları için pek olumlu olmadı ve küçük çaplı borsalar da bundan ciddi etkilendi.

Platformun yaşadığı genel ticari hacim düşüşü, adeta Coinfloor’un elini kolunu bağlamakta. 2013 yılının başlarında açılan Coinfloor, CoinMarketCap verilerine göre küresel borsalar arasında 120. sırada yer almakta.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment