Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Injective Tabanlı Borsa Altcoinler İçin Airdrop Öncesi Ticaret Sağlayacak!

Injective (INJ) tabanlı merkeziyetsiz borsa (DEX) Helix, lansman öncesi kripto paraların vadeli işlem piyasasında alıp-satımına imkan sağlayacak.

Merkeziyetsiz borsa Helix, henüz proje aşamasında olan ve piyasaya sürülmemiş kripto paraların alım-satımına olanak sağlayan sürekli vadeli işlemleri başlattı. Söz konusu işlemle birlikte kullanıcılar, token lansmanından ve borsa listelemelerinden önce vadeli piyasada alım-satım yapabilecek.

Helix’de ilk olarak geçtiğimiz günlerde airdrop dağıtımını yapan Celesia (TIA) yer alacak. Helix, TIA’nın listelemelerden önce piyasaya süren ilk borsa olacağını ifade etti.

Genelde, piyasaya sürülmesi merakla beklenen kripto para birimleri kamuoyuna açılmadan önce erken destekçiler, yatırımcılar ve OTC anlaşması yapılan kurumlara verilmektedir. Yapılan açıklamaya göre Helix’in bu adımı, bu sistemi değiştirmeyi hedefliyor.

Helix’in ileride airdrop yapması beklenen LayerZero, Starknet ve ZkSync gibi projelerin de tokenlarını lansmandan önce vadeli piyasada alım-satıma açacağı tahmin ediliyor.

Helix’ten alınan verilere göre yazım esasında TIA, 2,18 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!