Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

IOTA Kurucusu: IOTA Kabul Oranı Hiç Görülmeyen Bir Hızla Yükselecek

IOTA Foundation‘un kurucusu David Sonstebo, Reddit üzerinden yazdığı bir gönderide hem IOTA hem de programcılık ile ilgili çeşitli açıklamalarda bulundu. Kurucu bir çok sosyal medya platformu üyesine programlamayı ve geliştirmeyi öğrenmelerini tavsiye etti ve bir çok kurumun yakında onların peşinden koşacağını vurguladı. Kurucunun yaptığı açıklamalara göre IOTA’ya olan talep de inanılmaz bir şekilde artıyor ve şu ana kadar 600’ün üzerinde kurum ve şirket kendi hedeflerini gerçekleştirmek adına IOTA ile anlaşma sağladı.

”Şu an için sadece IOTA ve temel programcılığı bilerek çok güzel anlaşmalar elde edebilirsiniz. Beklemede olan bir çok projenin eksik olduğu tek şey temel programlama ve IOTA bilen kişiler.”

Sonstebo’ya göre şu an karşılanmasında en çok zorluk yaşanan olaylardan birisi, IOTA kullanımını entegre edecek üçüncü partiler veya kişiler. Sonstebo çok yakında yeni iş gücünün de aralarına katılmasıyla uluslararası derecedeki kabul oranının rekor seviyeye ulaşacağını ifade etti:

”Şu an için kurumlar için ortaklık alt yapıları oluşturuyoruz, bunu ”IOTA kullanmak konusunda iş birliği yapmak isteyen şirketler için Tinder” gibi düşünün, eksik olan taraf ise IOTA bilen üçüncü parti geliştiriciler. Bulmacanın eksik parçası da tamamlandığında, (PROGRAMCILIK ÖĞRENİN!), IOTA tarihimizde hiç görülmediği kadar büyük bir seviyede kabul görmeye başlayacak. Projeler uluslararası seviyede bu şekilde büyürler.”

Bunun yanı sıra yakın zamanda IOTA NEWS tarafından paylaşılan bir haberde, ünlü cüzdan platformu Ledger ile de bir ortaklık olacağı haberleri açıklanmıştı.

 

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment