Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

IOTA (MIOTA) DXC Technology İle Ortaklık Kurduğunu Açıkladı

Crypto Coin Spy’in yaptığı bir habere göre IOTA Vakfı, protokolün dağıtılmış defter teknolojisini kullanarak otomatik olarak sipariş kontrollü üretim süreci oluşturmak ve “sürtünmesiz ve şeffaf finansal çözüm” teklifi sunmak amacıyla DXC Technology ile ortaklık kurduğunu açıkladı.

Haberler IOTA topluluğu tarafından olumlu bir şekilde karşılandı ancak şu ana kadar gelişmenin piyasa değeri üzerinde çok az etkisi oldu.

DXC Technology nedir ve IOTA üzerinden nasıl bir kazanç sağlayabilir?

DXC Technology 70 ülkede 150.000’den fazla çalışanı ile  uçtan uca Bilişim Teknolojisi servisleri lider sağlayıcısıdır. DXC, önde gelen dijital dönüşümlerle müşterileri için daha fazla değer sağlamak için benzersiz bir konuma sahip olduğuna inanmaktadır. Bu strateji, Amazon Web Hizmetleri, ATT & T ve IBM gibi büyük isimler de dahil olmak üzere birçok büyük şirketin ortak ağına dayanmaktadır. IOTA Vakfı bu listenin en son üyesi.

IOTA, Dağıtılmış Defter Teknolojisi (DLT) için gelecek nesli temsil ettiğini iddia ediyor ve vakfın teknolojik uzmanlığı DXC’nin ortaklık ağına sinerjik bir katkı olarak görünüyor.

IOTA Vakfı’na göre protokol çok çeşitli gerçek dünya uygulamalarına uygulanabilir. Hannover Messe teknoloji fuarında yapılan bir açıklamada IOTA şunları ifade ediyor:

“Tedarik Zinciri Yönetimi bağlamında bileşen ve veri işlemelerinin nasıl takip edildiğini ve IOTA Tangle üzerine değiştirilemeyecek şekilde nasıl kaydedildiğini gösteriyoruz. Diğer potansiyel uygulamaların arasında IOTA, orjinal bileşenlerin yanı sıra garanti yönetimi için de kullanılabilir.”

Haberlerin Etkisi

Şimdiye kadar bu ortaklık IOTA’nın fiyatını etkilemedi. Varlık son 24 saatte yaklaşık %0.41 oranında birim fiyatı olarak 1.62 dolara düştü ve varlığın toplam piyasa değeri yaklaşık 4.51 milyar dolar seviyelerinde. Bu durum koinin değerini %60’ın üzerine çıkartan yedi günlük bir toparlanmayı takip ediyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment