Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

IOTX Binance’de Listelendi, Bir Günde %118 Arttı!

Binance’den yapılan açıklamada, borsanın IOTX koinini listelediği belirtilirken, bu haber koinin fiyatında inanılmaz bir sıçrama yaşanmasına sebep oldu. Koinin Bitcoin ve Ethereum karşılığı alınıp satılabileceğinin belirtildiği duyurunun ardından koinin fiyatında bir gün içinde yüzde 118’lik bir artış yaşandı.

Geçtiğimiz ay boyunca platformunda Theta [THETA], Civic [CVC], Skycoin [SKY], ZenCash [ZEN] ve TrueUSD [TUSD] koinlerini listeleyen firmanın yeni eklediği tüm koinlerde ciddi artışlar yaşandı.

Listelenme haberinin ardından adeta uçuşa geçen IOTX, 0.062 dolardan işlem görürken, toplam işlem hacmini ise 72 milyon dolarlara dek çıkarmayı başardı. 

Web sitesinde de ifade edildiği gibi Fiziksel dünyayı blok blok birbirine bağlama amacı ile yola çıkan proje; Binance listelemesi ile önemli bir kilometre taşını geride bırakmış oldu. Koinin bundan sonra nereye gideceği ise merakla bekleniyor. Bazı yatırımcılar koinin bundan sonra artmaya ivmeli bir şekilde devam edeceğini belirtirken; bazıları ise yatırımcıları potansiyel bir keskin düşüşe karşı dikkatli olmaları noktasında uyarıyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment