Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lympo Bitfinex’de Listelendi, Yüzde 24 Arttı

Lympo (LYM), dünyanın en önde gelen kripto para borsalarından birisi olan Bitfinex ve Ethfinex’de listelenmesinin ardından, fiyat bazında büyük bir çıkış yaptı. Son bir haftada değerini neredeyse yüzde 50 oranında arttıran koin, bugünse değerine yüzde 24’lük bir değer katmış durumda.

Blockchain teknolojisi sayesinde spor ve sağlık verilerinin yorumlanmasında kendine has bir bakış açısı getirmeye çalışan proje, geçtiğimiz günlerde yatırımcılarından bu iki borsada listelenmeleri için borsa yetkililerine ‘pres’ yapmalarını istemişti. Bundan sonra, sadece Ethereum platformu üzerinde yer alan tokenlerin trade edildiği Ethfinex platformu, hangi koinlerin borsada listeneceğine yönelik bir anket başlattı ve Lympo bu ankette 9 rakibini geride bırakarak zirveye oturdu.

Lympo ekibi, bu iki listelenmenin şirektin hedefleri doğrultusunda önemli bir kilometre taşı olduğuna değinirken; şunları söyledi:

Bitfinex ve Ethfinex tarafından listelenmek bizim için mükemmel bir gelişme. Bu sayede LYM, dünyadaki birçok kişiyle daha buluşmaya ve onların hayatlarına dokunmaya hak kazanacak. Aynı zamanda işlem hacmi ve pazar gücümüz de bu haber ile artacak. Koinimizin, bu büyük borsalarda da kendine sağlam bir edineceğinden en ufak bir şüphemiz dahi yok.”

LYM koinlerinin borsadaki işlemleri an itibariyle başlarken; şu aşamada LYM koinlerinin ETH, BTC ve USDT ile işleme gireceği aktarıldı.

Lympo’nun son dönemde yakaladığı ivme, sosyal medyada da insanların dikkatinden kaçmazken, konuyla ilgili bir kullanıcı şunları yazdı:

”Koinin geniş bir kullanım alanı var. Keşke ICO’da görseydim dediğim koinlerden birisi olarak karşıma çıkıyor. Bence birçok insan fit ve sağlıklı olmak istiyor ve bu koin de o amaçla kullanılıyor. Keslinlikle çok başarılı bir proje.”

Reddit’te de koine övgüler yağarken, şu ifadeler kullanıldı:

”Lympo piyasadaki in çıklara rağmen çıkışını ve yükselişini sürdürdü. Bence yakın dönemde 1 dolarlara kadar gelecek. Bu alanda, Blockchain’e giden ilk projeler ve ilk olarak da milyar dolar işlem hacmine ulaşan koin olacaklar. Bence önleri çok açık.”

Lympo, bu yazının kaleme alındığı dakikalarda Coin Market Cap verilerine göre 0.127 dolardan işlem görüyor ve toplam işlem hacmi ise 92 milyon dolar.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment