Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kripto Para Dünyasının Dev Şirketi iQCashNow Artık Türkiye’de!

Avusturya merkezli olan ve birçok ülkede faaliyetlerine devam eden, kripto para dünyasının dev ismi iQCashNow artık Türkiye’de de hizmet vermeye başlıyor. 

Türkiye’deki faaliyetlerine  iQCashNow TURKEY Teknoloji A.Ş olarak başlayan firmanın kısa zamanda ülkenin tüm bölgelerinde Bitcoin ATM (Kiosk)’ları kurması bekleniyor. Firmanın Avusturya, Macaristan, İspanya, İtalya ve Yunanistan’da 350’den fazla Bitcoin ATM noktası bulunuyor. 

Türkiye’de birçok bölgede kurulumu yapılacak ATM’lerde, Bitcoin sahipleri ATM’ler üzerinden kripto para satış ve alışını, kripto para borsalarına nazaran çok daha kısa sürede banka hesabı veya kredi kartı bilgileri sorgulamalarına maruz kalmadan yapabilecekler. 

500 TL ve altındaki tüm kripto para alım ve satımlarında  kullanıcıların işlemleri normal bir ATM işlemi kadar kısa sürecek. Kullanıcılar, Coin ATM Radar isimli aplikasyon üzerinden noktaları görebilecek ve kendilerine en yakın lokasyonlarda bulunan Bitcoin ATM cihazından hizmet alabilecekler. 

Firmanın, Türkiye piyasasına sunacağı bir diğer hizmet ise Bitcoin POS cihazları. Yakın zamanda bir çok işletmede bulunacak olan Bitcoin POS cihazları, Bitcoin kullanıcılarını, mevcut kriptoları ile alışveriş yapabilme imkanına kavuşturacak. 

Türkiye’deki E-Ticaret piyasasında da etkin olmayı düşünen iQCashNow, alışverişlerini internet üzerinden yapan kullanıcılar için geliştirdiği webpay modülleri ile e-ticarette bitcoin ile alışveriş devrini başlatıyor olacak. 

iQCashNow, kurulumlarını yapacağı noktalarda ortak olarak gördüğü işletme sahiplerine, işlem başına komisyon ödeyerek, bu şekilde ayrıca ekonomiye de katkıda bulunmayı hedefliyor.Aktif olarak iki adet ATM’si bulunan iQCashNow’un ilk işletmeleri 4 Mevsim Restaurant & Cafe ve Trump AVM Pera Muhallebicisi olmuştur.Kısa zamanda birçok lokasyonda olmayı hedefleyen iQCashNow ile çalışmak isteyen işletmeler [email protected] mail adresine, bu hizmetlerinden yararlanmak ve kazanç sağlamak için taleplerini iletebilirler. 

 

ANKET BİLGİLERİ : 

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=Xtd8oBcu20qJiwtI4ayo1cVcA0v0fdhNjRCwJdeM59dUNkZUV0VIRjJMMUNOTU1aTFc2T1BEWllLSC4u 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment