Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

IstanBlock 2020’nin Konuşmacı Listesi Açıklandı

İstanbul Blockchain Haftası kapsamında düzenlenecek olan IstanBlock 2020’nin konuşmacı listesi açıklandı. Özellikle yerli kripto para takipçileri bu etkinliği şimdiden merakla beklemeye başladılar.

IstanBlock 2020 Geliyor

9-10 Nisan tarihlerinde düzenlenecek olan IstanBlock 2020 etkinliği şimdiden dört gözle bekleniyor.

IstanBlock 2020’nin konuşmacı listesinin yayınlanmasıyla birlikte insanların beklentileri iyice yükseldi. Çünkü etkinliğin konuşmacı listesinde dev isimler yer alıyor. Bunlardan bazılarına örnek olarak Bitcoin.com’un kurucusu Roger Ver’i, NEO’nun kurucusu Da Hongfei’yi, Bybit’in CEO’su Ben Zhou’yu gösterebiliriz.

Bu etkinlik yalnızca yerli kripto para takipçileri tarafından değil dünya genelindeki kripto para kullanıcıları tarafından merakla bekleniyor. EAK Dijital’ın CEO’su ve etkinliğin organizatörü olan Erhan Korhaniller de konu hakkında şunları söylüyor:

Heyecan verici konuşmacılarımızın ilk kısmını bugün açıklamış olmaktan ve blockchain ve kripto para dünyasının en büyük isimlerini ilk kez Türkiye’ye getiriyor olmaktan mutluluk duyuyoruz.

Konuşmacı Listesi

6-10 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek olan İstanbul Blockchain Haftası’na katılan kişiler, 9-10 Nisan tarihlerinde IstanBlock 2020 etkinliğinde de yer alabilecekler.

IstanBlock 2020’de kripto para dünyasının güncel durumundan, sektördeki son gelişmelerden, Blockchain’in kullanım alanlarından bahsedilecek. Konuşmacılar ayrıca kripto para ve Blockchain sektörünün gidişatını da değerlendirecekler. Şu anki bilgilere göre etkinlik sırasında başlıca DeFi (merkezsiz finans), türev piyasaları, mevzuat, dijital oyunlar ve yatırım gibi başlıkların üstünde durulacak.

Hilton Bomonti Hotel’de düzenlenecek olan bu etkinliğe 2 binden fazla kişinin katılması bekleniyor. Bu kişilerin etkinlik sırasında dinleme fırsatı bulacağı isimler ise şu şekilde:

Roger Ver (Bitcoin.com yönetim kurulu başkanı)
Alex Mashinsky (Celsius Network kurucusu)
– Da Hongfei (NEO kurucusu)
Gustavo Arentoft (MakerDAO, İş Geliştirme)
– Ben Zhou (Bybit CEO’su)
Alexandre Kech (Onchain Custodian CEO’su)
– DP Suresh (Yahoo’da VP Engineering)
– Sinan Koç (BiLira CEO’su)
– Burçak Ünsal ( Ünsal Hukuk Bürosu ortaklarından)

Bilet Bilgileri

Erken dönem avantajlı biletlerin süresi 30 Ocak tarihine kadar uzatıldı. Fiyatlar Türkiye dışından katılacak olan misafirler için 250£ ‘dan başlıyor. İndirim süresi dolduktan sonra biletlerin fiyatı artacaktır.

Türk vatandaşlarının ise etkinlikten maksimum faydayı sağlamaları için fiyatları 30 £’dan başlayacak.

Biletler itibari ve çeşitli kripto para birimleriyle satın alınabilir. Daha fazla bilgi için www.istanbulblockchainweek.com adresini ziyaret edebilirsiniz

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment