Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

İstanbul’daki Blockchain Konferansına Bir Ünlü İsim Daha: IOTA Kurucu Ortağı Serguei Popov, Etkinlikte Konuşmacı Olarak Yer Alacak

20 Şubat 2019 tarihinde İstanbul’da Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan Blockchain Economy Istanbul Summit‘in konuşmacı listesine, son olarak IOTA kurucu ortağı Serguei Popov eklendi!

Kripto para ve Blockchain teknolojileri alanında son derece geniş bir bilgi havuzuna sahip olan ve sektörün en önemli projelerinden birisi olan IOTA’nın kurucu ortağı olarak da bilinen Popov, Blockchain Economy Istanbul Summit’in zengin konuşmacı listesi arasına eklenen son isim oldu.

AdHive, Cartesi, KIRIK ve SteX gibi projelere de danışmanlık yapan Popov, Haliç Kongre Merkezi’nde 20 Şubat 2019 tarihinde düzenlenecek olan konferansta konuşmacı olarak yer alacak.

Matematik profesörü olan ve olasılıklar teorisi üzerine yoğunlaşan Popov, aynı zamanda satranca duyduğu ilgi ile de biliniyor.

Popov’un da katılması ile birlikte, Ortadoğu’nun en büyük kripto para ve Blockchain etkinliği olan Blockchain Economy Istanbul Summit’in konuşmacı listesi daha da zenginleşmiş oldu. Etkinlikte, aynı zamanda Wall Street analisti ve kripto para piyasalarının ünlü ismi Tom Lee’nin yanı sıra; daha önce Tesla, Skype ve Hotmail gibi şirketlere erkenden yatırım yapmış ve Bitcoin konusunda da Amerikan hükümeti ile birlikte çalışan Tim Draper da, etkinlikte yer alacak.

Etkinlikte aynı zamanda Liberland Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Vit Jedlicka da konuşmacı olarak bulunacak.

Kripto para piyasalarının durumunun pek de parlak görünmediği bugünlerde, sektörün en önde gelen isimlerinin tecrübelerinden birebir faydalanmak için siz de 20 Şubat 2019 günü kimseye söz vermeyin ve İstanbul Haliç Kongre Merkezi’ndeki yerinizi şimdiden ayırtın!

“Blockchain Economy İstanbul Summit”

Mekan: Haliç Kongre Merkezi, Istanbul

Tarih: 20 Şubat 2019

Website: https://www.blockchaineconomy.istanbul/

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment