Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

İşte Bu Yıl 500 Doları Görme Potansiyeline Sahip 3 Altcoin

İlk ve hala lider kripto para birimi Bitcoin 9.500 dolar bandında işlem görmeye devam etse de kripto para sektöründe her zaman başka fırsatların ve yükseliş potansiyeli olan kripto paraların olduğu biliniyor. Bu sene içerisinde daha önce adı bile duyulmayan birçok altcoin ciddi yükselişler elde ederken önde gelen kripto paraların ise yerinde saydığına tanıklık ettik.

Buna rağmen 2020 hala bitmiş sayılmaz ve bazı teknik gelişmeler sayesinde yıl bitmeden ciddi yükseliş yakalayıp birim fiyat açısından 500 doların üstüne çıkabilecek üç potansiyel altcoin projesi bulunuyor.

Dash

Bunların ilki, Güney Amerika bölgesinde yoğun olarak kullanılan Dash olarak karşımıza çıkıyor. 2020 yılının ilk çeyreğinde Dash cüzdanlarının yüklenme sayısı üç katına çıktı ve rekor kırdı. Flipside derecelendirme şirketi de Dash’in puanını A’ya çevirdi. Venezuela içerisindeki Android cihazlarda Dash cüzdanı kullananların sayısının %562 artması da tam anlamıyla boğa sinyali vermekte. Aktif cüzdan sayısında %562 artış yakalayan Dash, bu kullanım oranı ile yıl sonu gelmeden 71 dolarlık fiyatını 500 dolara çıkartma şansına sahip.

Ethereum

Ethereum son günlerde önemli bir atak yaparak 275 doların da üstüne çıktı. Buna rağmen yatırımcıların beklediği asıl gelişme henüz görülmedi. Ethereum eğer 2020 yılının sonuna kadar Eth 2.0 hard fork’unu yetiştirebilirse, fiyatın iki belki de üç kat artabileceği düşünülüyor. Bu da ETH için yıl bitmeden umutların bitmeyeceğini göstermekte. DeFi çılgınlığından yararlanamayan ETH fiyatının bu gelişmeden faydalanacağına kesin gözüyle bakılıyor.

Zcash

Gizlilik odaklı kripto para birimi Zcash, yavaş yavaş Monero’nun önüne geçmeye başladı. 2020 yılındaki performansı ile göz dolduran ZEC, yakında gerçekleştirilecek bir dizi gelişme ile bu performansını daha da arttırabilir. Topluluk tarafından bir dizi Zcash geliştirme protokolüne onay verildi. Buna ek olarak projenin gelişmesi için gerekli fon için de izin çıktı.

Basın saati itibariyle 62 dolardan işlem gören ZEC, gizliliğe olan ihtiyacın da artması ile rekor kırabilecek kripto paralar arasında yer alıyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment