Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

İşte Ethereum Geliştiricilerinin 2021’den Beklentileri

Ethereum geliştiricileri Ryan Sean Adams, David Hoffman ve Lucas Campbell; ortak hazırladıkları bir blog yazısında 2021’e dair beklentilerini paylaştılar. Ethereum fiyatına ve DeFi sektörüne dair tahminlerin yer aldığı yazıda ETH fiyatı için 2 bin 500 dolar hedefi verildi.

Ryan Sean Adams, David Hoffman ve Lucas Campbell üçlüsü Ethereum ekosistemine sundukları katkının yanı sıra birlikte hazırladıkları Bankless programı ile tanınıyorlar. Üç isim Bankless için hazırladıkları son yazıda 2021’e dair öngörülerine yer verdiler.

Ethereum fiyatı 2 bin 500 dolar olabilir

Bu üç geliştiricinin ortak beklentisi Ether fiyatının yıl bitmeden 2 bin 500 doları geçeceği yönünde. Adams, Hoffman ve Campbell; 2020 boyunca 1 trilyon dolar değerinde işleme aracılık eden ethereum ağının bu yıl 3 trilyon dolarlık işleme aracılık edebileceğini düşünüyor. DeFi sektöründe çalışmaları bulunan bu üç isim; bu yıl en büyük 10 kripto para arasına en az iki tane DeFi protokolünün girmesini bekliyor.

Adams kişisel olarak stablecoinlerin toplam pazar değeri bakımından 250 milyar doları aşacağına inanıyor. Hoffman; USDC’nin arz bakımından USDT’ye rakip olmaya başlamasını ve tüm stablecoin’lerin Ethereum tabanlı olmasını bekliyor.

Regülasyonlara dair genel tahminler

Yazıda regülasyonlara ve resmi kuruluşların kripto paralara karşı sergileyeceği tavra dair de bazı öngörüler paylaşıldı. Bu üç isim 2021’de en az iki farklı büyük bankanın finans işlemlerini iyileştirmek için Ethereum ağını kullanacağını düşünüyor.

Çin’in dijital yuan projesinin hayata geçeceği ve ABD’nin dijital dolar konusunu şimdikinden çok daha ciddi bir şekilde değerlendirmeye başlayacağı öngörülüyor.. Hayata geçeceği düşünülen bir diğer şey ise Facebook’un Diem adlı dijital para projesi. Fakat Hoffman bu projenin büyük yankı uyandırmayacağı görüşünde.

Hoffman’ın en iddiaları tahminlerinden biri Tron ile ilgili oldu. Hoffman; SEC’nin tıpkı XRP’ye yaptığı gibi Tron’a da menkul kıymet davası açabileceğini düşünüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!