Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

İşte Milyarder Mike Novagratz’a Göre Bitcoin Satın Almak İçin Doğru Zaman

Galaxy Digital CEO’su milyarder Mike Novogratz, yakın zamanda gerçekleşebilecek olası bir kredi krizine işaret ederek Bitcoin (BTC), altın ve gümüş almak için doğru zaman olduğunu söyledii.

Mike Novogratz 15 Mart tarihinde CNBC’ye verdiği demeçte, ABD Merkez Bankası’nın (FED) faiz politikalarının ülke ve dünya ekonomisini bir kredi krizine sürüklediğini öne sürdü. Milyarder, emtia fiyatlarındaki düşüşün makroekonomik sorunlarla bir araya gelişiyle beraber küresel bir resesyona doğru gidildiğini dile getirerek FED’in daha fazla faiz artışı yapmayacağını düşünüyor.

Bankaların sermayelerini kredi vermekten kaçınarak yeniden şekillendirdiğini dile getiren Novogratz, FED’in faiz politikalarındaki duruşunun 2018’in sonundaki davranışları ile oldukça benzer göründüğünü belirtti.

Acil bir müdahale olmadığı sürece yakın zamanda büyük bir kredi krizi ile karşı karşıya kalınacağını belirten Novagratz, hükümetlerin resesyon zamanında hızla parasal genişlemeye gittiklerini dile getirerek piyasaya enjekte edilecek yeni kaynakların kripto para piyasasındaki algılara da etki edeceğini söyledi. Bu kapsamda Bitcoin, Ethereum (ETH) ve diğer kripto paraların yanı sıra geleneksel yatırım araçlarından hisse senetleri ve altının pozitif yönde etkileneceğini belirtti.

Yakın zamanda ünlü milyoner Robert Kiyosaki de benzer bir görüş öne sürerek emtia ve kripto yatırımı için piyasaların uygun bir konumda olduğunu dile getirmişti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!