Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

İşte Yearn.Finance (YFI) Fiyatını Rekora Götüren Gelişmeler

Bitcoin, ethereum ve bazı altcoinlerde görülen boğa rallisine Yearn.Finance (YFI) de katıldı. YFI, 24 saat içerisinde ATH gördü ve 48 bin doları aştı. Peki YFI’ı yükselten gelişmeler neler?

Yearn.Finance (YFI), bir haftada %55 oranında fiyat artışı gördü ve 48 bin 612 dolara ulaştı. Aylık bazda yükselme oranı ise %62 oldu. Gelin YFI fiyatını etkileyen gelişmelere göz atalım.

Yearn.Finance (YFI) gelişmeleri

  • Dev şirketten YFI adımı: Grayscale, portföyüne YFI eklemek için başvuruda bulundu. Şirket, Yearn.Finance (YFI) için bir fon kurabileceğinin sinyallerini verdi.
  • BadgerDAO ortaklığı: Yearn.Finance, BadgerDAO ile ortalık kurdu. Ortaklıkla birlikte her iki protokol gelirlerini ve TVL oranlarını yükseltebilecek. Aynı zamanda bitcoin kullanıcılarının DeFi platformlarına kolaylıkla dahil olabilmelerinin önünü açmayı hedefliyorlar.
  • AAVE hamlesi: Aave v2, Yearn.Finance v2 vault’larına entegre edildi. Aave kullanıcıları, Yearn.Finance üzerinden getiri elde edebilecek.
  • Entegrasyon haberi: Merkeziyetsiz finans uygulaması Akropolis, v2 Vault’a entegre oldu.
  • Restorasyon: yDAI vault restore edildi.
  • PICKLE yatırımı başladı: Yearn.Finance üzerinden Pickle çiftliklerine yatırım yapılabilecek.

YFI Fiyatı

1.5 milyar dolarlık piyasa değeri bulunan YFI, günlük bazda 2 milyar dolarlık işlem hacmi gördü. Kripto para, hafta içerisinde 30 bin – 48 bin dolar arasında fiyatlandı. YFI’ın en çok işlem gördüğü borsalar arasında Bitfinex, SushiSwap, Binance ve OKEx bulunuyor.

yearn-finance-yfi

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!