Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

İsviçre Bankacılık Devi Cardano (ADA) Stake İşlemlerini Başlatıyor

İsviçre Zürih merkezli Swiss Sygnum bankası, kripto para stake işlemleri için Cardano (ADA) ile anlaştı.

İsviçre merkezli kripto dostu bankacılık devi Sygnum, stake edilebilir kripto paralar arasına bir yenisini ekliyor. Daha önce Internet Computer (ICP) ve Tezos (XTZ) stake hizmeti sunan banka, sıradaki ortaklığın Cardano ile olacağını açıkladı. Sygnum bankası tarafından salı günü yapılan açıklamaya göre, eBank sistemi ile kullanıcılarına güvenli bir stake hizmeti sunmayı planlıyor. Ayrıca banka, Ethereum ağı The Merge güncellemesini tamamladıktan sonra, stake edilebilir kripto paralar arasına Ethereum’u da ekleyeceklerini bildirdi.

Sunulan bu kripto para stake hizmeti tümüyle bankanın güvelik kapsamında çalışıyor. Ek cüzdanlar ve şifreleme yöntemleri ile güçlendirilen stake işlemleri kullanıcıların sorunsuz bir yatırım yapmasına olanak sağlıyor. Yaklaşık iki yıl önce Tezos ile stake işlemlerini başlatan banka gelecekte bir çok farklı kripto parayı sistemlerine eklemeyi planlıyor.

Kripto paralar ile ilgilenen birçok kurumsal şirket, yaklaşan Cardano Vasil hard fork‘unu göz önünde bulundurarak marketin ilk 10’unda yer alan bu kripto para birimine yatırımlarda bulunuyor. Aynı şekilde birkaç hafta öne kripto para saklama hizmeti sunan Ledger, Cardano tabanlı yüzden fazla token’ı sistemlerine dahil ettiklerini açıkladı. Cardano Vasil hard fork’un, Cardano ağını hız ve ölçeklenebilirlik açısından önemli ölçüde geliştirmesi ve merkeziyetsiz uygulamalara (dApp) entegre noktasında daha uygun hale getirmesi bekleniyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!