Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

İsviçre Bankasından Kripto Paralara Tam Destek

Özel İsviçre Bankalarından Falcon Private Bank geçtiğimiz ay Bitcoin işlemlerini portföyüne eklemişti, şimdi ise Bitcoin Cash, Ethereum, Litecoin ile hizmet vermeye devam ediyor!

Falcon Private Bank müşterilerine Bitcoin  portföylerine doğrudan erişim sunan ilk İsviçre bankası olarak geçtiğimiz ay hizmet vermeye başlamıştı.

Müşterilerine Bitcoin satın alma ve barındırma hizmeti sağlayan Falcon Private Bank, bünyesine Bitcoin Cash, Ethereum ve Litecoin’i de ekleyeceğini duyurdu. 22 Ağustos’tan itibaren belirtilen kripto para birimleri ile de şuan Bitcoin ile yapılan işlemler Falcon Private Bank üzerinden yapılabilecek.

İşler Yolunda Görünüyor

Banka Bitcoin’i henüz çok kısa bir zaman önce bünyesine eklemişken bu şekilde bir hizmet geliştirme yapılması bizlere gösteriyor ki kripto para işlemleri banka tarafından benimsenmiş durumda. İlk defa geleneksel bir banka kuruluşu müşterilerine kripto paralarla işlem yapma kolaylığı sağlıyor ve bu denli büyük bir gelişme, gelecekte çok daha güzel yenilikler göreceğimizi kanıtlıyor diyebiliriz. Geçtiğimiz yıl Falcon Private Bank 14 Milyar $’dan fazla varlığa sahip olduğunu açıklamışken, bu rakamın küçümsenecek bir miktar olmadığını görebiliyoruz.

Banka yetkililerinden Arthur Vayloyan, yaptığı açıklamada:

“Bitcoin hizmetleri ile ilk temasımız oldukça teşvik ediciydi. Bu yüzden bünyemize 3 yeni blockchain tabanlı birim ekleyerek müşterilerimize bu konuda ikna olduğumuzu gösterdik.”

sözlerine yer verdi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment