Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Jameson Lopp: Hayır, Bitcoin Ölmüyor – Sadece Bu Yılın Black Friday Satışlarına Hazırlanıyor

Kripto para piyasası şüphesiz 2018 yılının en kötü ayını ve haftasını yaşamakta. Bitcoin Cash olayları ile başlayan kaos, hard fork yaşanması ve ağın ikiye bölünmesinden sonra bile düşüşü sürdürmeye devam etti.

Bazı ünlü kripto para yatırımcıları çoktan havlu atıp ”capitulation” demeye başlasa da, sektörden umudunu yitirmeyen isimler hala mevcut. Blockchain ve kripto para sektörünün önde gelen isimlerinden birisi olan Jameson Lopp, kendi Twitter hesabından attığı bir gönderide, bir çok kişinin inancının aksine kripto para birimlerinin aslında ölmediğini ve Bitcoin sadece hazırlık aşamasında olduğunu ifade etti.

Bitcoin’in aslında sadece Black Friday için hazırlandığını ifade eden Lopp, kendi hesabından yatırımcılara umut ve moral vermeye devam ediyor. Black Friday, ABD’de özellikle Şükran Günü’nden sonra gelen ilk Cuma günü olarak bilinir ve bir çok mağaza o güne özel inanılmaz indirimler yapar. Bitcoin’in de aslında bu fırsatı verdiğini ifade eden Lopp, şu an %75’lik bir  ”indirim” söz konusu olduğunu düşünüyor.


Söz konusu tweet’in altına yorum yapan Winson Ng isimli kullanıcı ise, 2013 yılında Bitcoin’in 300 dolara çıktığını ve oradan 1.000 dolara ulaştığını ifade etti. 2014 yılı ise aynı 2018 gibi sabit bir düşüş süreci içerdi ve BTC 2015 yılına 200 dolarla giriş yaptı. Medyanın o günlerde de Bitcoin’in öldüğünü düşündüğünü ifade eden Ng, ayı piyasasında hayatta kalmanın büyük kazançlar elde etmek için hayati önem taşıdığını vurguladı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment