Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

John McAfee: Ayı Piyasaları Kış Gibidir, Her Zaman Devamında Şanlı Bir Bahar Gelir

Bitcoin‘in değeri sert düşüşüne devam etmekte ve bir zamanlar 7.000 doları zorlayacağı düşünülen 6.500 dolar bandındaki BTC, yaklaşık 5 gün içerisinde 4.500 dolara kadar indi. Ancak piyasanın tanınan isimlerinden John McAfee ise bunun bile panik yaratmaması gerektiğini düşünüyor.

Ayı Piyasasındayız – Rahatlayın

Geçtiğimiz bir kaç gün boyunca kripto para piyasası hiç görmediği kadar sert düşüşler gördü. Bitcoin fiyatı dün 2017 yılının Ekim ayından beri ilk defa 5.000 dolar altına düştü ve düşüş buna rağmen hala durmadı. BTC bir süre 4.400 dolara düştükten sonra, ufak bir sıçrama yaptı ve CoinMarketCap verileri ve basın saatine göre 4.696 dolardan işlem görmekte. Bütün kripto para piyasası ise yaklaşık 50 milyar dolara yakın kayıp yaşadı.

Yaptığı ‘ilginç’ yorumları ile tanınan John McAfee ise durum hakkında oldukça rahat gözükmekte. McAfee yeni attığı bir tweet ile şunları ifade etti:

”İnsanlar panikledi. Ama buna hiç gerek yok. Ayı piyasasındayız ve evet bu durum berbat. Ama ben 73 yaşındayım ve bir çok piyasada bunun gibi onlarca olay gördüm. Ayı piyasaları aynı kış gibidir. Her zaman şanlı bir bahar tarafından takip edilir. ‘Rahatlayın’.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment