Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Japon GMO, Yılın İkinci Çeyreğinde Ciddi Kar Açıkladı: Madencilik Büyük Faktör

Kripto para ile alakalı şirketler, ciddi karlar etmeye devam ediyor. Son olarak, Japon IT devi GMO, 2018’in ikinci çeyreği boyunca kripto para ile alakalı işletmelerinin toplamda 2.3 milyon dolar kar elde ettiğini açıkladı.

Kripto para borsaları ve madencilik işletmeleri ile uğraşan dev firma, 2018’in ilk çeyreğinde 6.6 milyon dolarlık bir zarara uğramıştı. Raporda, şirketin madencilik ile ilgili yaptığı gelişmelerin oldukça kritik ve önemli olduğu ifade ediliyor. Her ne kadar madencilik işleminin her geçen gün biraz daha karsız hale geldiği bilinse de, GMO’nun bu konuda yaptığı hamlenin karşılığını aldığını ifade ediliyor.

GMO, bilindiği üzere bir Japon firması tarafından çıkarılan ilk madencilik ürününü piyasaya süren firma olarak da biliniyor. Bitmain’in ürettiği Antminer cihazları ile rekabet etmesi beklenen bu cihazlar, GMO için oldukça önemli bir hamle olarak ifade ediliyor.

Böylesi bir IT devinin kripto para piyasalarına girmesi ve son dönemde işlerini toparlamış olmasını, birçok otorite oldukça önemli olarak yorumluyor. Japonların kripto para konusundaki takındıkları tavır da göz önüne alınırsa, GMO’nun başarısının devam edeceğini ön görmek pek de güç değil.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment