Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Japon Kripto Para Borsası Coincheck, Nasdaq’ta Listelenecek

Japonya’nın en büyük kripto para borsalarından biri olan Coincheck, Nasdaq’ta halihazırda listeli olan Thunder Bridge Capital Partners IV ile birleşecek.

22 Mart tarihli basın bültenine göre, yaklaşık 1.5 milyon kullanıcısı bulunan kripto para borsası Coincheck, Nasdaq’ta THCP koduyla listeli olan Thunder Bridge Capital Partners IV ile birleşme anlaşması imzaladı.

Yapılan açıklamayla birleşmenin 2022’nin ikinci çeyreğinde tamamlanması bekleniyor. Daha sonra yeni yapıyla birlikte Nasdaq Global Select Market’te “CNCK” koduyla listelenecek.

Coincheck şirketinin %94,2’sine sahip olan menkul kıymetler şirketi Monex, birleşmeyle birlikte tüm varlıklarını elinde tutacak ve yeni yapının %84 ortağı olacak.

Merkez ofisi Tokyo’da bulunan Coincheck, CoinMarketCap’in yapmış olduğu borsa sıralamasında 13. sırada bulunuyor ve günlük işlem hacmi yaklaşık 125 milyon dolar civarındadır. Coincheck ayrıca, Japonya’nın Finansal Hizmetler Ajansı (FSA) tarafından düzenlenmektedir ve şirketin Japonya’daki müşterilerine kripto para birimlerinin ötesinde yenilikçi dijital çözümler sunduğu söyleniyor.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!