Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Japonya’da FSA, OMG’ye Onay Verdi

Japonya Finansal Hizmetler Servisi (FSA), OMG Network’ün kripto para birimi olan OMG’ye onay verdiğini açıkladı. OMG, karar sonrasında Japonya’da düzenlenmiş ve onay almış bir kripto para birimi olarak hizmet verecek.

Eski adı OmiseGo olan ancak sonrasında OMG Network olarak yenilenen proje, Ethereum üzerinde ölçeklenme sorununu çözmeyi amaçlıyor. FSA’dan alınan onay sonrasında bu kripto para birimi, Japonya’da yine FSA tarafından regülasyona tabi tutulan kripto para alım satım platformlarında listelenebilecek.

Japonya’da 2018’de yaşanan bir hack saldırısı sonrası kripto para alım satım platformlarına karşı ciddi düzenlemeler getirilmeye başlanmıştı. Alınan kararlara göre bundan sonra tüm kripto para borsaları FSA’dan lisans almadan ülkede operasyonlarına başlayamayacak. Bu borsalarda listelenecek olan kripto para birimleri de yine FSA tarafından onay aldıktan sonra eklenebilecek.

OMG’yi de onaylayan FSA, onayladığı kripto para birimi sayısını böylelikle 26’ya çıkarmış oldu. FSA’nın onayladığı kripto paralar arasında Bitcoin, Ethrereum ve XRP gibi kripto para birimleri de yer alıyor.

Basın saatine göre ise OMG kripto parasının fiyatı 1.68 dolar. Son 24 saatte koinde yüzde 1’lik bir artış var.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment