Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Jim Cramer: Bitcoin 20 Bin Doların Altına İnmeden Almam

CNBC kanalında yayınlanan Mad Money programının ünlü sunucusu Jim Cramer, bir röportajda Bitcoin 20 bin doların altına inmeden tekrar BTC almayacağını açıkladı. Cramer, BTC’ye olan inancını sürdürdüğünü belirtti.

The Street’te Katherine Ross’a konuşan Jim Cramer, Bitcoin hakkında bazı açıklamalarda bulundu. Cramer, öncelikle kripto para piyasasının diğer finansal piyasalara hiçbir şekilde benzemediğinden söz etti. “Piyasada kim alıyor kim satıyor, neler oluyor tam olarak bilemiyoruz” diyen Cramer, ardından son birkaç gün içinde 10 bin dolar düşüş yaşayarak düzeltme gören Bitcoin’e inanmaya devam ettiğini belirtti.

“Kaçtan sattığımın önemi yok, önemli olan nakde çevirmek”

Kripto para piyasasında bulunma amacının satış yapmak olduğunun altını çizen Jim Cramer, BTC fiyatı 20 bin doların altına düşmediği müddetçe büyük olasılıkla BTC almayacağını şu sözleriyle vurguladı:

“Kripto para piyasasındaki amacım satış yaparak paramı çekmekti. Eğer Bitcoin 20 bin doların altına inerse tekrar alabilirim. Bu haliyle BTC oldukça dengesiz bir hisse senedi özelliği gösteriyor. Hisseden tek farkı 7/24 işlem görebilmesi.”

17 bin dolardan aldığı bitcoin’leri sattı

Sunucu Jim Cramer, 11 Aralık tarihinde Twitter’da Bitcoin alabileceğini söyledi ve ardından The Street’in programında 17 bin dolardan Bitcoin aldığını duyurdu. Cramer, “Bitcoin bir varlık sınıfı ve ben de portföyümü çeşitlendirmek için dipten BTC aldım.” dedi. Almış olduğu Bitcoin’leri 1 ay sonra satan Cramer, Katherine Ross ile şunları paylaştı: 

“Bitcoin’in 34 bin ya da 42 bin dolar olması umurumda değil. Benim için önemli olan BTC’nin tekrar dip seviyeyi görmesi.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!