Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Jim Cramer’den SEC Eski Yetkilisi Aracığıyla Kripto Para Uyarısı: “Çok geç değil!”

Reyting rekorları kıran ABD’li popüler sunucu Jim Cramer, yatırımcıları kripto para yatırımlarını terk etmeleri için bir kez daha uyardı.

Cramer yakın bir tarihte resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, kripto paralardan veya kripto paralarla ilişkili herhangi bir yatırım ürününden çıkmak için hala çok geç olmadığını belirtti. Ünlü sunucu, eski bir ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) eski yetkilisinin paylaşımını alıntılayarak kripto para yatırımcılarını bir kez daha uyarırken yine eleştirilerin hedefinde yer aldı.

SEC İnternet Uygulama Ofisi’nin eski başkanı John Reed Stark popüler sunucunun alıntıladığı paylaşımda, yakın zamanda soruşturmalara konu olan kripto para piyasasının dev yatırımcısı Digital Currency Group (DCG) hakkındaki bir haberden yola çıkarak şu ifadelerde bulundu:

Menkul kıymetler dolandırıcılığı tarihinde hiçbir zaman savcıların elinde bu kadar dönek, muhbir ve ihbarcı ordusu bulunmamıştı. Daha fazla kripto paniğinin gerçekleşmesini, daha fazla kripto sanığının suçlanmasını ve daha fazla kripto hikayesinin anlatılmasını bekliyorum.

Cramer, uzun zamandır kripto para piyasasındaki yolsuzluk iddialarına ve finansal skandallara dikkat çekerek yatırımcıları bu tehlikelere dair uyarıyor. Ancak kripto para ekosistemi içerisinde Cramer’ın görüşleri genellikle tepki ile karşılanıyor. Kullanıcılar sosyal medyada, Cramer’ı altın savunucusu ve huysuz, yaşlı bir ihtiyar olmakla itham ediyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!