Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

John McAfee’nin Yapacağı Konuşma, Aldığı Ölüm Tehditleri Üzerine İptal Edildi

John Mcafee bugün yaptığı duyuruda normalde canlı olarak konuşma yapacağı Blockchain World Conference (BWC) sahnesine, organizatörlerin kendisine yönelik yapılan ‘inandırıcı ölüm tehditleri’ ve seyirci güveliği yüzünden çıkmayacağını açıkladı.


Resmi BWC gönderisinde, yapılan iptalin gerekçesi McAfee’nin ve seyircilerin hayati tehlike yaşamasından kaynaklanmakta olarak gösteriliyor.

”Mcafee’ye karşı yapılan bir kaç tane inandırıcı ölüm tehdidinden dolayı.”

Konuşmanın iptaline rağmen, Kripto Kralı, tamamen geri atmadığını ve kapanış konuşmasını konumu verilmeyen bir yerden canlı yayın şeklinde gerçekleştireceğini duyurdu.

John McAfee’yi Tehdit Eden Kim?

John McAfee geçtiğimiz 20 Haziran tarihinde, SEC tarafından tehdit edildiğini belirtip bundan itibaren takipçilerine token satışları veya yatırımlar hakkında herhangi bir reklamda veya tavsiyede bulunmayacağını söylemişti.

 ” SEC tehditleri yüzünden artık ICO’lar ile çalışmayacak, onları tavsiye etmeyeceğim. Böyle giderse tutuklanmama sebep olacaklar. Bu durum hiç adil değil ama gerçek bu yönde. SEC’in karışamayacağı ICO’lara eşdeğer alternatif bir makale yazmakla uğraşıyorum. Lütfen sabırlı olun. “

 


Bundan tam olarak 2 gün sonra 22 Haziran tarihinde, McAfee’ye suikast girişimi yapıldı haberi gündeme bomba gibi düşse de, çoğu kişi bunun bir çeşit ‘dikkat çekme’ olduğunu düşünmüştü.

Hastanedeki üç günden sonra McAfee kendisini öldürmeye çalışanlara şu mesajı göndermişti:

”Kim olduğunuzu çok iyi biliyorum.”

 

Bu gönderisinden kısa bir süre sonra, kendi Twitter hesabında motorsiklet üzerinde bir adamın fotoğrafını paylaştı ve bu kişiyi tanımlayabilenlere 5.000 dolar ödül vaadinde bulundu.

Bütün bu olanlara rağmen McAfee yine McAfee’liğine devam ediyor ve kendi sözde ‘hacklenemez’ Bitfi cüzdanının tanıtımını yapıyor. Bakalım önümüzdeki günlerde kendisi ile başka bir ‘son dakika’ haberi daha görebilecek miyiz?

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment