Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

JP Morgan ve Coinbase CEO’ları Kapalı Kapılar Ardında Buluşmuş

Fortune muhabirlerinden Jeff Roberts‘ın iddiasına göre, ABD’nin en büyük kripto para borsalarından birisi olan Coinbase’in CEO’su Brian Armstrong ile ülkenin en büyük bankalarından JP Morgan‘ın CEO’su Jamie Dimon 2018 yılı gibi bir tarihte kapalı kapılar ardında buluşmuş olabilir.

Geçtiğimiz günlerde gündeme yansıyan ve JP Morgan’ın hem Coinbase hem de Gemini kripto para borsaları için bankacılık hizmetleri vereceği haberinden sonra 2018 yılındaki görüşmelerin gerçekleşmiş olma ihtimali de artıyor.

Coinbase ve JP Morgan Güçlerini Birleştirebilir

JP Morgan CEO’su Jamie Dimon daha önceki açıklamalarında Bitcoin’in bir dolandırıcılık olduğunu belirtip insanları bundan uzak durmaya çağırmıştı. Dimon 2018 yılının Ağustos ayında yaptığı açıklamasında Bitcoin’i takmadığını ve bunun umurunda olmayan bir dolandırıcılık olduğunu vurgulamıştı. 2018 yılında iki CEO arasında yapılan gizli buluşmaların şimdi ortaya çıkması ise söz konusu açıklamaların ne kadar çelişkili olduğunu gösteriyor.

Aslında 8 milyar doların üzerinde değerlemeye ulaşan Coinbase’in 2020 yılında IPO yapacağı söylentileri gündemde yer edinmişti. Buna rağmen Koronavirüs krizinin kendisini göstermesi Coinbase’in planlarını geciktirmiş olabilir. Yine de iki önemli CEO’nun 2018 yılında gizli gizli buluşmuş olması ve 2020 yılında nispeten ortaklık açıklaması yapılması, yakında IPO haberinin açıklanabileceğini düşündürüyor.

Coinbase ve JP Morgan’ın güçlerini birleştirmesi, kripto para sektörü için büyük bir değişim anlamına gelebilir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment