Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

JPMorgan İflas Eden Celsius Network’ün Eski Başkanını Yönetici Direktör Olarak Atadı

İflas eden kripto kredi platformu Celsius Network’ün eski politika ve düzenleyici işler başkanı Aaron Iovine, JPMorgan’da dijital varlık düzenleme politikasından sorumlu yönetici direktör olarak atandı.

Celsius Network’ün eski politika ve düzenleyici işler bakanı kendine JPMorgan‘da yeni bir iş buldu. 2022 yılının şubat-eylül ayları arasında Celsisus için çalışan Aaron Iovine, JPMorgan’da dijital varlık düzenleme politikasından sorumlu yönetici direktör olarak atandı. JPMorgan CEO’su Jamie Dimon’ın geçtiğimiz hafta kriptolar için “merkeziyetsiz ponziler” demesinin ardından eski bir kripto şirketinin üst düzey çalışanının JPMorgan’da işe başlaması kamuoyunun dikkatini çekti.

Geçtiğimiz temmuz ayında Bölüm 11 yeniden yapılandırma mahkemesine başvurduğunu açıklayan Celsius alacaklarını ödeme konusunda ilerlemeye devam ediyor. Varlıklarını 1 Kasım tarihinde açık arttırma ile satacak olan kredi platformu, satıştan elde edilen finansmanı alacaklılarına olan borcunu ödemek için kullanacak.

Öte yandan Celsius iflasın eşiğindeyken istifa eden 3 yöneticinin, 56 milyon dolar değerinde kripto varlığı şirket cüzdanlarından kendi hesaplarına çektiği ortaya çıkmıştı. Bu yöneticiler arasında Aaron Iovine yer almıyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!