Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

JPMorgan Yetkilisi Singapur’da Konuştu: Birkaçı Hariç Çoğu Kripto Para Değersiz

JPMorgan yetkilisi geçtiğimiz günlerde Singapur’da katıldığı bir panelde birkaç düzinesi hariç çoğu kripto paranın halen daha değersiz ve kullanışsız olduğunu ifade etti.

Kripto para sektöründe yer alan kullanıcıları korumak için adımlar atan Singapur Para Otoritesi, “Dijital varlık inovasyonuna evet, kripto para spekülasyonuna hayır” semineri gerçekleştirdi. JPMorgan’ın blockchain biriminin CEO’su Umar Farooq, 29 Ağustos Pazartesi günü Singapur’da katıldığı söz konusu panelde kripto paralar hakkında açıklamalarda bulundu.

Geleneksel finans kurumlarının büyümekte olan kripto para sektörüne henüz tam olarak adapte olamadığını dile getiren Farooq ayrıca birkaç tanesi hariç geriye kalan kripto para birimlerini “çöp” olarak nitelendirdi:

Kripto paraların çoğu aslında hala önemsiz. Demek istediğim, birkaç düzine koin dışında, bahsedilen her şey ya gürültü ya da açıkçası, sadece yok olmayı bekleyen çöpler. Bana kalırsa kullanım durumları tam olarak ortaya çıkmamış ve düzenlemelere dahil olamamış bu kripto paralar yüzünden finansın köklü kurumlarının genel olarak sektöre entegre olmada biraz yavaş kaldığını görüyorsunuz.

Panelde yaptığı konuşmasında kripto para sektörünün büyük oyuncuların ilgisini çekebilecek kadar olgunlaşmadığı ifadelerine de yer veren JPMorgan yetkilisi, blockchain sektörünün halen daha vahşi spekülasyonlar için bir araç olarak kullanıldığını öne sürdü. JPMorgan şirketi son birkaç yılda nispeten kripto dostu hale gelse de, bankacılık devi öncelikli olarak blockchain teknolojisine ve bunun geleneksel finans hizmetlerini özel olarak geliştirmek için nasıl kullanılabileceğine odaklanıyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!