Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

JPMorgan Yineledi: Bitcoin’in Olması Gereken Fiyatı Şu Ankinin Yüzde 28 Daha Fazlası

Dünyanın en büyük bankalarından ABD’li JPMorgan Chase, Bitcoin’in olması gerekenden daha düşük olduğunu makul fiyatının %28 daha fazla olduğunu söyledi.

JPMorgan’ın 25 Mayıs tarihinde hazırladıkları bir raporda: Bitcoin’in şu anda olması gereken fiyatın daha önce de belirttikleri gibi 38.000 dolar olduğunu açıkladı.

Nikolaos Panigirtzoglou tarafından yönetilen JPMorgan analistleri, bitcoin’in bulunduğu fiyatın düşük olduğunu bu seviyelerden yukarı yönlü hareketlere başlayacağını düşünüyor.

JPMorgan’a göre kripto para piyasasındaki düşüşünün; artan enflasyon, faiz oranları, Ukrayna- Rusya arasındaki çıkan gerginlik ve Terra’nın çöküşünden kaynaklandığını belirtti.

Ayrıca banka analistleri, art arda gelen bu olaylardan kaynaklı bitcoin’in olması gerekenden fazla düştüğünü düşündüklerini söyledi.

Ayrıca banka 8 Şubat tarihinde yayımladığı bir raporda Bitcoin’in gerçeğe uygun değerinin 50 bin dolara kadar yükselebileceğini öne sürmüştü ve uzun vadeli hedefini ise geçen yıl düşündüğü 146 bin dolardan 150 bin dolara çıkardığını söylemişti.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!