Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Luna 2.0 Oylama Kabulü Sonrası Binance’den Terra açıklaması

Binance, Terra ağının kurtarma planının kabul edilmesinin ardından açıklamalarda bulundu.

CEO Do Kwon‘un, LUNA ve UST çöküşü sonrası zinciri kurtarmak için oylamaya sunduğu “Terra Ağının Yeniden Doğuşu” önerisinin Terra topluluğu tarafından oy çokluğuyla kabul edilmesinin ardından Binance’den açıklama geldi.

Binance, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada kurtarma planı üzerinde Terra ekibi ile yakın bir şekilde çalıştığını bildirdi.

“Binance’de etkilenen kullanıcılara mümkün olan en iyi çözümü sağlamayı amaçlayan kurtarma planı üzerinde Terra ekibi ile yakın bir şekilde çalışıyoruz. Daha fazla güncelleme için bizi takip etmeye devam edin.”

Bulduğu her fırsatta kullanıcı korunmasının önemini dile getiren Binance CEO’su Changpeng Zhao (CZ), 2018 yılında yaptığı 1.6 milyar dolara ulaşan LUNA yatırımından 3.000 dolar kalmasına rağmen Terra ekibinin önce küçük yatırımcıların zararlarını karşılamasını önermişti.

 

Kurtarma planının topluluk tarafından oy çokluğuyla kabul edilmesinin ardından yerel basında CEO Do Kwon’un ağın yeni merkeziyetsiz kripto parası olan Luna 2.0’ın Güney Kore borsalarında listelenmesi için girişimlerde bulunduğuna yönelik haberler çıkmıştı. Ancak Do Kwon yaptığı paylaşımla bu haberleri yalanladı.

 

Güncelleme: Binance Luna 2.0 güncellemesini ve airdrop’unu destekleyecek

Binance 26 Mayıs tarihinde paylaştığı blog gönderisiyle Terra ağının yeni merkeziyetsiz kripto para birimi Luna 2.0’ın güncellemesini ve airdrop’unu destekleyeceğini duyurdu.

Sevgili Kullanıcı:
Binance, Terra ağının Terra Classic ağına ve onun airdrop programına yeniden markalanmasını destekleyecektir.
Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!