Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Terra CEO’su Do Kwon Luna 2.0’ın Listelenmesi İçin Girişimlerde Bulunuyor

Terra CEO’su Do Kwon, Terra ağının yeni merkeziyetsiz kripto para birimi Luna 2.0’ın Güney Kore borsalarında listelenmesi için çalışıyor.

Yerel basında yer alan Heraldcorp’un 25 Mayıs tarihli haberinde bildirdiği üzeri CEO Do Kwon, Luna 2.0’ın Güney Kore borsalarında listelenmesi için girişimlerde bulunuyor.

LUNA ve UST çöküşünün ardından kurtuluş planı yayınlayan Do Kwon, Terra ağının fork’lanarak yeni bir merkeziyetsiz kripto para oluşturulmasını önermişti.

 

Do Kwon ardından önerisini “Terra ağının yeniden doğuşu” başlığıyla bir oylamaya sundu. Oylamaya katılan katılımcıların %80‘i öneriye destek verdi ve yeni Luna token’ı için gereken oy toplandı.

 

Heraldcorp’un haberine göre oylamanın topluluk tarafından kabul edilmesiyle birlikte Luna 2.0’ın Güney Kore’nin ilk 5 borsasında listelenmesi için harekete geçen CEO, borsa yetkilileri ile temasa geçerek “Lütfen Luna 2.0’ı listeleyin” talebini iletti.

Ancak yaşanan çöküşün ardından ülkede soruşturma altında bulunan Luna’ya, Upbit dışındaki diğer yerel borsaların sıcak bakmadığı belirtildi.

Terra ağının fork’lanması 27 Mayıs tarihinde gerçekleşecek.

Güncelleme: Terra CEO’su Twitter hesabı üzerinden attığı bir tweet ile listeleme haberini yalanladı. Ancak sosyal medya üzerinde birçok kullanıcı CEO’nun ifadesine inanmadıklarını belirten paylaşımlarda bulundu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!