Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Luna 2.0 Güncellemesini ve Airdrop’unu Hangi Kripto Para Borsaları Destekleyecek?

Terra ağının yeni merkeziyetsiz kripto para birimi Luna 2.0’ı birçok kripto para borsası destekleyeceğini açıkladı. 

LUNA ve UST çöküşünün ardından kurtuluş planı yayınlayan Do Kwon, Terra ağının fork’lanarak yeni bir merkeziyetsiz kripto para oluşturulmasını önerdi ve teklif topluluk tarafından kabul edildi.

27 Mayıs tarihinde gerçekleşecek Terra ağının fork’lanması, birçok kripto para borsası tarafından desteklenmeye başladı.

Bunların arasında; dünyanın en büyük kripto para borsalarından FTX, Bitfinex, Gate.io, Bitget, Huobi, Bybit, Bitrue, Güney Kore’nin en büyük kripto para borsası Upbit, Crypto.com ve OKX yer alıyor.

Ancak Güney Kore’nin yerel kripto para borsalarından bazıları dönüşümü desteklemeyeceğini açıkladı.

En büyük kripto para borsası Binance, 25 Mayıs tarihinde Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, kurtarma planı üzerinde Terra ekibi ile yakın bir şekilde çalıştığını bildirmişti. Daha sonra 26 Mayıs 2022’de yaptığı açıklamada güncellemeyi destekleyeceklerini açıkladı.

Terra bugün yaptığı açıklamada yeni kripto parasının airdrop detaylarını açıkladı. Bu açıklamayla birlikte saldırı sonrası ve saldırı öncesi olmak üzere iki farklı seçenekte LUNA Classic alan yatırımcılara airdrop’ların 27 Mayıs tarihinden itibaren dağıtılacağını açıkladı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!