Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Bahreyn’de Bir İlke İmza Attı

Önde gelen kripto para borsası Binance, Bahreyn’de bulunan birimi ile ülkede bir kripto varlık servis sağlayıcısı (CASP) olarak Kategori 4 lisansı aldı

Binance, 26 Mayıs tarihinde yaptığı açıklamada Binance Bahreyn‘in 24 Mayıs 2022 tarihinde Bahreyn Merkez Bankası’ndan (CBB) bir kripto varlık servis sağlayıcısı olarak Kategori 4 lisansı aldığını duyurdu.

Açıklamaya göre Kategori 4 lisansı, Binance Bahreyn’in ülkedeki kullanıcılara eksiksiz bir kripto varlık değişim hizmetleri yelpazesi sunmasına izin vererek Binance’in küresel olarak para özgürlüğünü artırmasına yardımcı olacak.

Bahreyn’de aralık ayında ön lisans, mart ayında ise tam lisans alan Binance Bahreyn, CBB tarafından ülkede Kategori 4 lisansı verilen ilk borsa olacak.

Binance MENA Başkanı Richard Teng konuya ilişkin yaptığı açıklamada;

Binance’in Bahreyn Krallığı’nda Kategori 4 lisansına yükselmesi önemli bir başarıdır ayrıca öncelikli olarak uyumluluk borsası olma taahhüdümüzü gösterir.

ifadelerine yer verdi.

Mart ayında Dubai‘de sınırlı bir işletme ruhsatı alan ve nisan ayında Birleşik Arap Emirlikleri’nin (BAE) başkenti Abu Dabi‘de aracı borsa olarak faaliyet göstermek için geçici onay alan Binance, son gelişmeyle Ortadoğu’daki operasyonlarını hızlandırmaya devam ediyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!