Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Justin Sun 4.5 Milyon Dolarlık Büyük Haberi Açıkladı!

Tron kurucusu Justin Sun bugün yaptığı bir açıklama ile Wall Street’in efsane isimlerinden Warren Buffett ile bir öğle yemeği yiyebilmek için verdiği teklifin kabul edildiğini ve tamı tamına 4 milyon 567 bin dolar karşılığında Buffett ile bir araya geleceğini duyurdu.

Sun söz konusu gelişmenin heyecanını aslında bir hafta önceden, ”bu gelişmenin blockchain topluluğu için büyük bir galibiyet olacağını” söyleyerek başlatmıştı. Sun bugün Twitter üzerinden yaptığı duyuruda söz konusu öğle yemeğine blockchain endüstrisinin liderlerini de davet edeceğini ifade etti.

Berkshire Hathaway’in milyarder ismi genellikle kripto para sektöründe kötü anılan birisi ve bunun en büyük nedeni de kendisinin kripto paraları ve özellikle Bitcoin’i bir balon ve sahtekarlık olarak görmesinden kaynaklanıyor.

Buffett, yaklaşık olarak 20 yıldır Glide Foundation tarafından San Francisco Körfez bölgesindeki evsiz insanlara yardım toplamak amacıyla yapılan bu kampanyaya katılıyor. Sun’ın teklifi bugüne kadar bu kampanya için verilmiş en büyük ücret olarak da tarihe geçecek ve Glide bugüne kadar 33 milyon doların üzerinde fon toplamayı başardı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment