Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Justin Sun 600 Milyon Dolarlık Hareketi Açıkladı

Son zamanlarda Justin Sun’ın Binance’e 600 milyon dolar değerinde Ethereum taşıması sosyal medyada endişeli paylaşımlara yol açtı.

Binance cüzdanına “ff5296” ile biten cüzdandan 600 milyon dolar değerinde Ethereum’un taşınması piyasanın dikkatini çekti. Cüzdan sahibinin Justin Sun olduğunun anlaşılması, son zamanlarda piyasadaki düşüş nedeniyle Justin Sun’ın Ethereum’ları likit edeceği şeklinde yorumlandı.

Bugün yaptığı açıklama ile söylentilere cevap veren Sun:

“Son zamanlarda, cüzdanlardaki hareketlilik pazarın dikkatini çekti. Marketin görünüşü hakkında pozitif olmaya devam edeceğiz. Herkesin tahmin ettiği gibi bir durum yok. Ethereum, TRON ve tüm blockchain endüstrisinden bağımsız olarak oldukça iyimseriz, yapılanmaya devam edeceğiz. Bundan sonra herkes daha yoğun haberler alacak.”

diyerek Binance’e gönderdiği Ethereum’ları şu an için satmak gibi bir niyetinin olmadığını belli etti.

Sun’ın yaptığı bu transferin insanlar tarafından satış hamlesi olarak yorumlanmasında, yakın zamanda Tron’daki CEO’luk görevinden ayrılarak Granada Büyükelçisi olmasının da etkisi bulunuyor. Sun’ın Aralık ayından bu yana Binance’e toplamda 165.989 Ethereum gönderdiği biliniyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!