Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Justin Sun, BitTorrent Tokeni Hakkındaki Eleştirilere Yanıt Verdi

Tron, son günlerde attığı adımlar ve buna yapılan eleştiriler ile neredeyse hiç olmadığı kadar çok gündeme gelmeye başladı. Geçtiğimiz günlerde BitTorrent’in eski CSO’su Simon Morris, Tron hakkında ağır eleştirilerde bulunmuş ve Tron ağının, BitTorrent üzerindeki işlemleri taşıyacak kapasitesi olmadığını vurgulamış ve Tron’a ‘çöp’ unvanını layık görmüştü.

Morris bunun yanı sıra Tron Foundation CEO’su ve kurucusu Justin Sun’un, teknolojiden anlamadığını ve sadece pazarlama odaklı olduğunu ifade etti. Justin Sun ise önümüzdeki tarihlerde piyasaya sürüleceği bilinen BitTorrent token’i BTT hakkındaki eleştirilere kendi resmi Reddit sayfasından yanıt verdi. Söz konusu gönderide Morris’in ithamlarının asılsız olduğuna değinen Sun, projenin amaçlarından birisinin de BitTorrent’in aylık mevcut 100 milyon kullanıcı sayısının genişletilmesi olduğunu ifade etti.

Ekibin BitTorrent’in potansiyeli ve sunacağı fırsatlar nedeniyle heyecanlı olduğunu belirten Sun, bunun içerik yaratıcılarına diğerleri ile paylaştıkları dosyalar üzerinde daha fazla kontrol sağlayacağını belirtti.

Tron bunun yanı sıra geçtiğimiz aylarda başlattığı merkeziyetsiz uygulama geliştirmeye yönelik uygulaması ile de eleştirilerin odağında kaldı. Reddit kullanıcıları projenin ödüllerinin dağıtımında adaletsizlik olduğunu ve 250.000 dolarlık ödülü kazanan bir projenin ‘aslında olmadığını’ vurguladı.

Piyasanın ölü olduğu bugün itibariyle, basın saatine göre Tron top 10 kripto para birimi arasında yeşil görüntüye sahip olan tek proje gibi gözüküyor. Bitcoin %2.31’lik düşüşle 3.583 dolara gerilerken, Tron %2.15’lik yükselişle 0,023 dolardan alıcı bulmakta. Geçtiğimiz hafta yaptığı ralli ile piyasa hacmine göre sekizinci sıraya çıkan TRX, basın saati itibariyle dokuzuncu sırada yer almakta.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment