Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Winklevoss İkizleri: Stabil Koinler veTokenleştirilmiş Menkul Kıymetler, Kripto Paraların Geleceğidir

Önde gelen kripto para borsalarından birisi olan Gemini‘nin kurucuları olan ünlü Bitcoin boğaları Tyler ve Cameron Winklevoss, stabil koinlerin ve tokenleştirilmiş menkul kıymetlerin, kripto para sektörünün geleceğine ışık tutacağını vurguladı. 14 Ocak tarihinde Fortune dergisinin The Ledger bölümü için konuşan ikizler, genel olarak kripto para piyasası değerlendirmesinde de bulundu.

2019 yılının başlarında ABD’nin çeşitli yerlerinde ilginç reklam panolarına imza atan İkizler, ciddi bir eleştiriye maruz kalmıştı ve bazıları Winklevoss ikizlerinin yapmaya çalıştığı şeyin tehlikeli olduğunu vurguladı.

Kripto para piyasasının sert bir şekilde regüle edilmesi gerektiğini vurgulayan ikizler, Gemini kripto para borsasının yeni ve regüle edilmiş kripto para endüstrisinde önemli bir role sahip olacağını belirtti. Winklevoss’lar, kripto para birimlerinin geleceğinin stabil koin projeleri ve menkul kıymetlerin tokenleştirilmesinden geçtiğini aktardı ve şunları ekledi:

”2017 yılının ICO manyaklığını, menkul kıymet token dünyasının Pets.com internet sitesi olrak görüyoruz. Bunlar kayıtsızdı ve yaklaşık altı ay boyunca ortalık çok hareketliydi. Bence sıradaki dalga gerçek yeniliği getirecek ve ciddi anlamda ilginç varlıklar  – emlak ve şuan için gerçek anlamda saydam ve akıcı bir şekilde alım satımı yapılamayan binalar gibi –  tokenleştirilecek. O yüzden bu heyecan verici.”

İkizler bunun yanı sıra stabil koin projelerinin de menkul kıymetleri tokenleştirme konusunda kullanılabileceğini ve geleceğin ikisi tarafından beraber inşa edileceğini ifade etti. Bilindiği üzre Gemini kripto para borsası 2018 yılının sonlarında ABD doları endeksli GUSD stabil koin projesini piyasaya sürmüştü.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment