Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Justin Sun CNN’e Röportaj Verdi

Tron CEO’su Justin Sun, dünyanın en büyük haber kanallarından CNN’de röportaj verdi.

Övgü Yağıyor

Ripple CEO’su Brad Garlinghouse bundan birkaç hafta önce CNN’e röportaj verdi ve bu gelişme birçok XRP takipçisi tarafından olumlu karşılandı. Çünkü birçok XRP yatırımcısı bunun Ripple’ın ne kadar geliştiğinin bir göstergesi olarak yorumladı. Buna benzer bir şey şimdi de Tron topluluğunda yaşanıyor.

Garlinghouse’un ardından şimdi de Tron CEO’su Justin Sun CNN’e katıldı ve gerek TRON hakkında gerek kripto para dünyası hakkında bazı yorumlar yaptı.

Kripto para dünyasının en popüler isimlerinden biri olan Justin Sun’a bu gelişmenin ardından adeta övgü yağdı. Hatta Binance CEO’su Changpeng Zhao da Twitter hesabından Sun ile ilgili bir gönderi paylaştı. Zhao bu gönderisinde kendisi için, “ister sevin ister sevmeyin, Sun gerçekten çok çalışıyor” şeklinde bir yorum yaptı.

Changpeng Zhoa, Justin Sun’ın CNN’de röportaj vermesini takdir etse ve Justin Sun’a birçok kişiden övgü yağsa da kendisine tepki gösteren isimler de oldu. Bir kripto para takipçisi Zhao’nun Sun hakkında yaptığı yoruma bir yanıt verdi ve “iki dolandırıcının birbirini pohpohladığını” söyledi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment