Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Justin Sun Duyurdu: Tron Ana Ağındaki Hesap Sayısı 600.000’i Geçti!

Tron Foundation‘un kurucusu olmanın yanı sıra, piyasanın  da ünlü isimlerinden olan Justin Sun, 16 Kasım tarihinde yaptığı yeni duyuruda, Tron ana ağındaki hesap sayısının 600.000’i geçtiğini açıkladı.


Sadece 143 günlük sürede, 600.000 kişiye ulaşıldığını ifade eden Justin Sun, 16 Kasım tarihinde attığı başka bir tweet ile de, TRX piyasasının 185 milyon dolara ulaştığını açıkladı. Geçtiğimiz aylarda sağlam bir ivme yakalayıp 11. sıraya kadar yükselmeyi başaran Tron da, Kanlı Çarşamba yaşanan düşüşten etkilenen ve düşüş yaşayan kripto para birimlerinden birisi oldu. Basın saatine göre %0.53’lük yükselme yakalayan TRON, 1 milyar dolar üzerindeki piyasa hacmi ve 0,018 dolarlık birim fiyatı ile, yükselişin yavaş yavaş kendini göstermeye başladığının kanıtı.

Bir çok kripto para birimi düşerken Tron’un ufak çaplı bile olsa yükselişe geçmesinin nedenlerinden birisi ise, yeni borsalarda listelenmesi olabilir.

Özellikle kurucu Justin Sun’ın yöntemleri ve çabası ile her geçen gün ilerlemeye devam eden Tron, geçtiğimiz tarihlerde gizlilik odaklı kripto para birimi Monero‘yu geçmeye çok yaklaşmış olsa da, basın saatine göre aralarında 200 milyon dolar üzerinde bir piyasa hacmi farkı bulunmakta.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment