Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

XRP Destekleyeceğini Açıklayan Coinbase Custody, Yanlış Logo Kullandı

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından ve kripto para firmalarından olan, değeri 8 milyar dolara ulaşmış Coinbase, geçtiğimiz tarihlerde diğer kripto para birimlerinin yanı sıra, resmi olarak XRP’nin Coinbase Custody depolama hizmeti tarafından destekleneceğini açıklamıştı. XRP‘nin arkasındaki firma Ripple, özellikle 2018 yılı süresince kendisini XRP’den ne kadar ayırmaya kalkarsa kalksın, görünüşe göre Coinbase Custody buna pek inanmıyor.

Basın saatine göre Coinbase Custody‘nin resmi internet sayfasında yer alan XRP logosu, aslında Ripple’ın logosu olarak bilinmekte.

Geçtiğimiz Ekim ayının son haftasında, ABD regülatörlerinden NYDFS, Coinbase’in depolama hizmeti verebileceğine dair gerekli lisansı vermişti. Coinbase aldığı onaydan sonra Coinbase Custody programına Bitcoin, Bitcoin Cash, Litecoin, XRP, Ethereum ve Ethereum Classic ekleyerek ilk başlangıcı yapmış ve sektörden de büyük bir takdir kazanmıştı.

XRP, Custody platformu tarafından destekleniyor olmasına rağmen, hala Coinbase’in kripto para borsası platformunda trading için listelenmiş değil. Bunun yanı sıra diğer beş kripto para birimi Coinbase borsasında listelenmiş durumda ve trading hizmetleri devam ediyor.

Ripple, özellikle SEC’in olası bir menkul kıymet kararı almaması için, 2018 yılında ciddi bir ”ayrıştırma” çalışması başlattı ve konu hakkında basın duyurularından tutun da, haber sitelerine özel mesaj atmaya kadar bir çok yönteme başvurdu. XRP’nin Ripple’a bağlı ve merkezi bir kripto para birimi olması demek, XRP’nin SEC tarafından menkul kıymet ilan edilebilmesi demek oluyor ve bu XRP için kıyamet senaryosu anlamına gelebilir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment