Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Justin Sun Huobi Skandalını Açıkladı: Kurucunun Kardeşi Bedavaya HT Token Alıp Sattı!

TRON (TRX) kurucusu ve kripto para borsası Huobi’nin hissedarı Justin Sun, Huobi kurucusunun kardeşinin HT tokenları bedavaya aldığını ve bu sayede ciddi kar elde ettiğini açıkladı.

Justin Sun tarafından 16 Mayıs tarihinde sosyal medya üzerinden paylaşılan bir gönderi, htkripto para topluluğunun gündemine oturdu. Sun, Huobi CEO’su Li Lin‘in kardeşi Li Wei‘nin borsanın yerel tokenı olan HT’nin ilk dağıtımı esnasında ciddi miktarda varlığı hiçbir ücret ödemeden kendi hesabına çektiğini duyurdu.

Son 1 hafta içerisinde %43 değer kaybeden HT, Sun tarafından yapılan bu açıklamanın ardından yaklaşık %13 yükseldi.

Kalan varlıkların imha edilmesi planlanıyor

Sun gönderisinde, Wei’nin söz konusu HT varlıklarını zaman içerisinde satarak itibari paraya çevirdiğini belirtirken elinde kalan Huboi tokenları yakmak etmek için topluluk tarafından çalışmaların başlatıldığını vurguladı.

Li Wei sürekli olarak bu HT varlıklarını satıyor ve paraya çeviriyor. Şimdi HT DAO komitesi bu sorunu düzeltmek için devreye giriyor. Wei ile bir geri ödeme görüşmesi yapmak ve kalan HT tokenlarının imhasını sağlamak için iletişime geçmeyi planlıyoruz. Bu eylem sadece bir adalet meselesi değil, aynı zamanda HT DAO topluluğundaki herkesin çıkarlarına en iyi şekilde hizmet etmeyi amaçlıyor.

CoinGecko verilerine göre SUN’ın açılamalarından sonra %11 yükselen HT, 2,68 dolar seviyesinden 3,05 dolara kadar tırmandı. Hacim açısından kripto para marketinin 95. sırasında yer alan HT yazım esnasında 2,95 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!