Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Justin Sun Kendini Yine Komik Duruma Düşürdü

Tron Foundation CEO’su ve Tron kripto para biriminin arkasındaki isim Justin Sun, yaptığı yeni bir açıklama ile yine kripto para sektörünün gündemine oturdu. Bilindiği üzere popüler altcoin’lerden Dogecoin geçtiğimiz günlerde inanılmaz bir ralli elde etti ve bunun sebebi TikTok olarak biliniyor.

Bir Dogecoin yatırımcısının TikTok üzerinden video çekerek insanlara Dogecoin yatırımı yapma çağrısında bulunması gerçekten de yanıt buldu. İnsanlara 25 dolarlık Dogecoin yatırımı yapmaları karşılığında 10.000 dolarlık sermayeye ulaşabileceklerini ifade eden fenomen, bir anda Dogecoin fiyatının rekor kırmasını sağladı.

Justin Sun, Dogecoin’e Özendi

%100 ve üzerinde artış elde eden DOGE, bütün kripto para sektörünün de dikkatini çekti. Justin Sun ise hemen bu olaydan sonra yaptığı bir açıklamada bundan sonra Tron olarak TikTok videolarına da odaklanacaklarını ifade etti.

Ünlü kripto para analistlerinden Josh Rager ise buna eleştirel bir yanıt verdi. Rager, hazır bu işe bulaşmışken Justin Sun’ın bir köpek maskot da üretebileceğini belirterek Dogecoin’in hamlesini çaldığını ima etti. Justin Sun’ın daha önce de çeşitli kripto para birimlerinin pazarlama yöntemlerini taklit etmeye çalıştığı görülmüştü.

Ethereum 2.0 öncesinde Tron 4.0’ün duyurulması da buna örnek olarak gösterilebilir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment