Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Popüler Makro Analistten Önemli Bitcoin Ralli Açıklaması!

Bitcoin ve kripto para piyasasının geneli haftalardır süren durgun gidişattan sonra yeniden hayat belirtileri göstermeye başladı. Mayıs ayında başlayan Konsolidasyon Temmuz ayının ilk haftasına kadar sürdü ve şimdi altcoin’lerde hafif hafif hareketlenmeler görülmekte.

Dogecoin %100 Artış Elde Etti

Bitcoin uzunca bir süreden beri 9.000 dolar ile 10.000 dolar seviyeleri arasında sıkışıp kalsa da altcoin’lerde görülen bu hareketliliğin yakında BTC için de kendini göstermesi bekleniyor. Popüler kripto para birimlerinden olan Dogecoin geçtiğimiz günlerde tamamen TikTok ve FOMO’ya bağlı sebeplerle %100 gibi rekor bir yükseliş elde etmişti.

Buna ek olarak top 10 kripto para içerisindeki Cardano da %25 üzerinde artış yakaladı. Top 100 içerisinde böyle beklenmeyen yükselişler elde eden kripto paraların sayısının son günlerde bir hayli artması ünlü makro analist ve yatırımcı Raoul Pal’ın da dikkatini çekti. Pal, bu gelişmelerin Bitcoin boğa piyasasının başlangıcı olduğunu vurgulamakta.

Kripto para rallisini çok yakında göreceğimizi belirten Pal, ilk olarak Bitcoin grafiğinde küçük bir kırılma görüleceğini ve takoz formasyonundan kurtulunması durumunda FOMO’nun başlayacağını vurguladı.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment